Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 880 800, cijena 1.656Eur/min+PDV

Pozovi 095 880 800

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Drage Vodolije,

Merkur će na samom početku maja praviti konjunkciju sa Uranom i doneće vam povoljne mogućnosti da pokrenete posao koji biste mogli da radite od kuće, a to može da bude i neki vid privatnog biznisa. U vezi toga ćete imati nove ideje koje ćete za sada samo razmatrati i dalje razvijati, dok još uvek nećete konkretno pokrenuti novi posao. U aktuelnom poslu ćete iskoristiti jednu ideju koja će vam omogućiti da na brži i efikasniji način dovršavate obaveze u predviđenim rokovima. Venera će praviti kvadrat sa Neptunom, što će vam doneti teškoće na polju finansija jer nećete biti u stanju da realno sagledate vaše trenutne finansijske mogućnosti. Bićete skloni da ulazite u poslovne i finansijske rizike i to bi vam moglo naneti štetu i gubitke. Merkur će praviti sekstil sa Neptunom i trigon sa Plutonom i Jupiterom. Uspećete zahvaljujući oslanjanju na intuiciju i vaše veštine prevaziđete teškoće i prepreke i da kroz tajne kontakte dobijete neophodnu podršku u vidu materijalnih sredstava za dalju realizaciju prioritetnih radnih obaveza. Uspeh vas očekuje ako radite u zdravstvu.
Merkur će 11. maja ući u znak Blizanaca gde je u sedištu i gde će vam omogućiti da se bolje organizujete u onome gde ste vešti. Dobićete nova zaduženja koja će biti povezana sa nečim što volite da radite. Ako se bavite kreativnim poslovima ostvarićete značajan napredak i dobićete priznanja za svoj rad. Mars će ući u znak Riba 13. maja i usmeriće vaše napore u rešavanje finansijske situacije koja će biti nestabilna i promenljiva. U drugoj dekadi maja će Saturn, Venera i Jupiter krenuti retrogradno. Bićete opterećeni obavezama koje će vas znatno usporavati u ostvarivanju planiranog. Izbegavajte rizična ulaganja. U trećoj dekadi maja iskoristićete jednu ideju koja će vam omogućiti da važne rokove ispunite na vreme.

Nezaposlene Vodolije će biti u mogućnosti da dobiju posao u sektoru industrije, trgovine i usluga, kao i u poslovima povezanim sa kreativnim delatnostima. Imaćete ponude i za honorarne poslove.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanovic:

Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 880 800, cijena 1.656Eur/min+PDV

Pozovi 095 880 800

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Suncem 4. maja doneće vam mogućnost da unesete u vašu vezu sa voljenom osobom promene koje su vam neophodne kako biste izbegli monotoniju. Razgovaraćete o temama koje su vam predstavljale smetnju u odnosu i naći ćete način da se međusobno uskladite, postignete kompromise i prevaziđete napetosti i nesuglasice.

Sunce će u drugoj dekadi maja praviti sekstil sa Neptunom i trigon sa Plutonom i Jupiterom. Imaćete više vremena za zajedničke intimne trenutke sa partnerom. Postaćete bliži jedno drugom i uvidećete koliko vaša veza može da bude kvalitetna ako se samo malo više potrudite. Ulaskom Sunca u znak Blizanaca 20. maja dobićete više zadovoljstva.

Ako ste slobodni:

Maj vam donosi mnogo prilika za ulazak u skladnu emotivnu vezu koja bi mogla da bude ozbiljna i da traje dugo vremena. U prvoj dekadi maja upoznaćete osobu koja će vam delovati pomalo neobično i drugačije od klasičnog tipa ljudi koji vas privlače. Upravo te razlike i snažna ličnost te osobe će ostaviti jak utisak na vas. Spontano ćete započeti komunikaciju koja će ubrzo da vam otkrije koliko se dobro slažete i koliko ste kompatibilan spoj jedno sa drugim. Započećete vezu.

Nešto starije Vodolije će se emotivno zbližiti sa osobom koju će neočekivano upoznati na samom početku meseca preko jednog kućnog prijatelja. Pokazaće se da jedno drugo odlično razumete u svemu i ubrzo ćete započeti skladnu vezu.

Pošaljite SMS pitanje numerologu Danici Cvetkovic:

Postavite pitanje, ukucajte ATD razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 880 800, cijena 1.656Eur/min+PDV

Pozovi 095 880 800

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

Uglavnom će vam zdravlje biti stabilno ali je važno da se pridržavate preventivnih mera i da se bavite svakodnevno rekreativnim fizičkim vežbama. Najviše smetnji će vam predstavljati pojačana osetljivost na stres ali ćete to moći da držite pod kontrolom ako se budete više odmarali. Toplije vremenske prilike doneće vam i meteoropatske smetnje.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su više bazne kako bi se održavala neophodna ravnoteža vašeg organizma i ojačao vaš imunitet. To su peršun, celer, smokve, mango, papaja i morske alge, što možete svakog dana uzimati u ishrani. Masline, trešnje, med i jogurt uzimajte često. Umereno jedite meso i sireve. Izbegavajte beli hleb i alkoholna pića.

Srećni brojevi: 2, 6, 11, 15, 22
Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
24 − 3 =