Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Drage Vodolije,

[za_dropcap font_size=“18″ border_width=“2″ border_radius=“0″ font_color=“#e74c3c“ border_color=“#e74c3c“]J[/za_dropcap]upiter 2. decembra ulazi u znak Jarca i otvara vam mogućnost da pokrenete razradi tajnih planova čiji je cilj da vas dovedu na bolje pozicije, pomoću kojih očekujete da ostvarite napredak u karijeri i bolju zaradu. U isto vreme ćete početi više pažnje da obraćate na sve nejasnoće i tajne radnje kojima ste okruženi na poslu, a posebno ćete preduzimati mere zaštite od nedobronamernih osoba koje su sklone ogovaranju i spletkama čiji je cilj da vas kompromituju. Sekstil Venere sa Marsom i Neptunom omogućiće vam značajan uspeh ako se bavite oblastima zdravstva, administrativnim i kancelarijskim radom i pružanjem pomoći i nege starijim osobama. Ovo će poboljšati vaš ugled i doneti vam mogućnost za finansijske dobitke. Merkur će 9. decembra ući u znak Strelca i usmeriće vas na rešavanje važnih pitanja u odnosima sa saradnicima. Najviše ćete vremena utrošiti na ispravljanje onoga gde postoje teškoće u okviru saradnje. Mars će 13. decembra praviti trigon sa Neptunom. Efikasnim potezima doći ćete do uspeha, boljih pozicija i uvećaćete zaradu.


Jupiter će sredinom decembra praviti trigon sa Uranom. Dobićete iznenadnu podršku od osoba i institucija od kojih to niste očekivali u završnoj fazi jednog značajnog projekta. To će vam doneti neophodne finansije i omogućiti vam da sve važne rokove postignete na vreme i uvećate svoju zaradu. Venera će 20. decembra ući u znak Vodolije i praviće kvadrat sa Uranom. To će vas onemogućiti da se posvetite privatnim planovima i da pokrenete posao u sopstvenoj režiji. Odložićete to za neki bolji period. Do kraja meseca ćete se posvetiti rešavanju administrativnih obaveza i nastojaćete da poboljšate platni promet. Radnu godinu ćete završiti sa pozitivnim saldom na računu i sa stabilnim pozicijama.

Nezaposlene Vodolije će biti u mogućnosti da dobiju posao u oblastima zdravstva, obezbeđenja, administrativnom sektoru i poslovima inženjeringa. Imaćete više ponuda za honorarne poslove.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanovic:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

[za_dropcap font_size=“20″ width_heigh=“58″ border_width=“0″ border_radius=“60″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#4daaab“ border_color=“#ffffff“]S[/za_dropcap]unce koje vlada vašim poljem ljubavi će 8. decembra praviti kvadrat sa Neptunom i uneće nejasnoće u vaš odnos sa partnerom, što će dovesti do nepoverenja i nesuglasica. Doći će do zahlađenja u vašem odnosu. Svaki razgovor biće otežan. Uz malo strpljenja i dobre volje, uspećete da ovu nepovoljnu situaciju u odnosu rešite do sredine meseca.

Sunce u trećoj dekadi decembra ulazi u znak Jarca i praviće konjunkciju sa Jupiterom. Unećete kvalitetne promene u vaš odnos sa voljenom osobom, što će vam omogućiti da ostvarite bolju bliskost. Više ćete vremena provoditi zajedno u intimnim trenucima u kojima ćete oboje uživati. Očekuje vas i lep provod za novogodišnje praznike sa prijateljima .

Ako ste slobodni:

Potrebno vam je više izlazaka i druženja jer ste se zatvorili u sebe zbog prethodnog razočarenja u vezu koju ste prekinuli. Pružiće vam se mogućnost da sa jednom osobom koja će vas privući započnete tajnu vezu ali ćete se predomisliti. Sredinom decembra počećete da se viđate sa osobom koju poznajete preko prijatelja. Ostaviće na vas utisak svojim šarmom i dobrim osećajem za vaše potrebe. Pred kraj meseca ćete započeti skladnu vezu koja može da bude duga.

Nešto starije Vodolije će privući osoba koja nije slobodna, a koju poznaju kroz posao. Privlačnost će biti obostrana. Počećete da se viđate van posla u tajnosti, a ubrzo nakon toga, već u drugoj polovini decembra ćete ući u tajnu vezu.


Pošaljite SMS pitanje numerologu Danici Cvetkovic:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATD razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

[za_dropcap width_heigh=“58″ font_size=“20″ border_width=“0″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#ff6853″ border_color=“#ffffff“]T[/za_dropcap]okom decembra ćete imati oslabljen imunitet, što će zahtevati da preduzimate preventivne mere. Na prvom mestu će vam biti potrebno više odmora, jer ćete se često osećati iscrpljeno, čak i kada nemate mnogo obaveza i kada ne radite ništa naporno. Bićete osetljivi na stresne okolnosti. Dobro bi vam došla masaža kako biste se relaksirali.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži više voća i voćnih ceđenih sokova. Najviše će vam prijati sok od limuna i jabuke. Potrebno je da pijete više tečnosti. Od povrća možete da pravite mešane čorbe sa dodatkom pilećeg mesa. Riba može da vam sečešće nađe na jelovniku. Izbegavajte slatkiše, brzu hranu i grickalice. Potreban vam je B i E vitamin.

Srećni brojevi: 8, 13, 17, 20, 24


Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
28 + 20 =