Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Drage Vage,

[za_dropcap font_size=“18″ border_width=“2″ border_radius=“0″ font_color=“#e74c3c“ border_color=“#e74c3c“]V[/za_dropcap]enera će na početku novembra ući u znak Strelca i doneće vam pogodnosti za započinjanje novih pregovora oko predstojećih projekata, a doneće vam uspeh i nas polju komunikacija. Ostvarićete dobitke na poljima trgovine, ako se bavite trgovinom kozmetičkim preparatima i ako ugovarate turističke aranžmane. Mars će 5. novembra praviti kvadrat sa Plutonom. Bićete ishitreni i previše samouvereni, što će za posledicu imati sukobe sa nadređenima i dovešće do zastoja u završnoj fazi jednog važnog projekta. To će vam naneti finansijske gubitke, a uticaće i nepovoljno po vaš položaj i status na radnom mestu. Saturn će 9. novembra praviti sekstil sa Neptunom i doprineće poboljšanju vaših usluga, a to će vam doneti veći broj zadovoljnih klijenata i stabilnije poslovanje. Očekuju vas dobici koji će vam pomoći da većim delom pokrijete gubitke koje ste imali u prethodnim danima. Uspećete da dovršite projekat koji se našao u zastoju. Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem, što će vam omogućiti da ostvarite dobitke od ranijih investicija.


Mars će 12. novembra praviti sekstil sa Jupiterom. Zahvaljujući istrajnim naporima, vašem autoritetu i stručnosti, uspećete da ostvarite napredak u pregovorima koji se tiču finansiranja predstojećih radnih zadataka, kao i nabavke neophodnog materijala. Uspeh vas očekuje u oblastima saobarćaja i trgovine. Obratite više pažnje na komunikaciju sa klijentima i njihove sugestije i želje jer će ti biti nesporazuma i nejasnoća. Mars 19. Novembra ulazi u znak Škorpiona gde je snažan. Uložićete veliku energiju u sređivanje finansijske situacije. Budite pažljivi 24. novembra kada Mars bude pravio opoziciju sa Uranom, jer ćete biti suočeni sa neočekivanim teškoćama koje mogu poremetiti vaše finansijske planove i akcije.

Nezaposlene Vage će dobiti povoljne mogućnosti za zaposlenje u oblastima trgovine i komunikacija. Siguran posao vas očekuje u oblastima industrije i građevinarstva.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanovic:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

[za_dropcap font_size=“20″ width_heigh=“58″ border_width=“0″ border_radius=“60″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#4daaab“ border_color=“#ffffff“]K[/za_dropcap]vadrat Marsa sa Plutonom u prvoj dekadi novembra uneće veliki nemir u vaše odnose sa voljenom osobom. Nesuglasice će nastati u vezi organizacije vašeg zajedničkog života, uređenja životnog prostora ili oko raspodele porodičnih obaveza. Nakon učestalih prepirki, uspećete da pronađete obostrano zadovoljavajuće rešenje do sredine meseca.

Druga polovina novembra, posebno treća dekada, doneće vam ponovo napetosti i ozbiljne nesuglasice u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Mars će praviti opoziciju sa Uranom, zbog čega ćete vaš partner i vi imati suprotne ideje i zahteve oko toga u šta je prioritetno da ulažete sredstva. Biće vam neophodno da se usmerite na nalaženje kompromisa.

Ako ste slobodni:

Osoba koja vam se dopada i kojoj ste planirali da privučete pažnju neće obraćati pažnju na vas ni malo. Umesto toga će početi da se viđa i izlazi sa osobom koju vi od ranije ne možete da smislite. To će u vama izazvati ljubomoru i počećete da smišljate način kako da vašoj konkurenciji smestite nekakvu intrigu. Za to vreme će neko kome se vi dopadate osmisliti izuzetno kreativan plan kako da vas osvoji i u tome će uspeti. Do kraja meseca ćete ući u novu vezu prijatno iznenađeni.

Starije Vage će biti promenljivog raspoloženja. Vaša osećanja će se kretati od ljubomore i razočaranja s jedne strane, do zaljubljenosti i platonske ljubavi s druge strane. Neko će vam poklanjati pažnju ali vi nećete umeti adekvatno da reagujete.


<


Pošaljite SMS pitanje astrologu Miri Marković:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATM razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 3,63Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

[za_dropcap width_heigh=“58″ font_size=“20″ border_width=“0″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#ff6853″ border_color=“#ffffff“]Z[/za_dropcap]dravlje će vam biti uglavnom stabilno, osim oko sredine novembra, kada ćete biti podložni hormonskom disbalansu i prolaznoj prehladi. Više se odmarajte i izbegavajte da duže vreme provodite na hladnom, vlažnom i vetrovitom vremenu. Biće vam osetljivo grlo. Svakodnevne fizičke rekreativne aktivnosti će pozitivno uticati na vaš imuni sistem.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži hranu koja sadrži vlakna, kako biste poboljšali probavu i kako bi vaš organizam lakše izbacivao štetne materije. Od voća će vam najviše prijati banane, jabuke, grejpfrut, sušene smokve i kajsije. Od povrća je potrebno da jedete veće količine kiselog kupusa i turšije. Izbegavajte alkoholna pića. Uzimajte B vitamin i kalcijum.

Srećni brojevi: 8, 15, 19, 22, 26


Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
42 ⁄ 21 =