Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 880 800, cijena 1.656Eur/min+PDV

Pozovi 095 880 800

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Dragi Strelčevi,

Venera će 3. juna praviti kvadrat sa Marsom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Doneće vam teškoće u dovršavanju jednog prioritetnog radnog zadataka u vidu neslaganja sa poslovnim partnerima i nedostatka potrebnih sredstava. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite pravnim i javnim poslovima. S druge strane, jedna osoba na visokom položaju će vam ponuditi saradnju i može vam otvoriti brojna vrata. To je neko ko je na javnom položaju i ko bi mogao da poboljša vaše poslovne pozicije i vaš ugled u javnosti svojim savetima i podrškom. Sekstil Merkura sa Uranom omogućiće vam bolji platni promet zahvaljujući primeni jedne praktične ideje. Sunce će praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom, što će vam doneti pritiske od strane nadređenih da požurite sa dovršavanjem radnih zadataka u predviđenom roku, a pri tome vam neće obezbediti neophodnu podršku. To će dovesti do kašnjenja, a u žurbi da što pre dovršite neke zadatke bićete skloni greškama koje će vas još više usporiti. Ako imate sopstveni biznis, nailazićete na nezadovoljne klijente i radnike.
Mars će 13. juna praviti konjunkciju sa Neptunom. Bićete u mogućnosti da pokrenete sopstveni posao ili neki vid rada od kuće ali je važno da se dobro organizujete jer ovaj posao nosi u sebi dosta izazova, rizika i neizvesnosti. Merkur će 18. juna krenuti retrogradno i izazvaće zastoje na polju platnog prometa. Naplata potraživanja koju očekujete će kasniti. Mars će praviti sekstil sa Plutonom i Jupiterom, što će vam omogućiti da dovršite prioritetne poslove u predviđenom roku. To će vam doneti dobitke, a isto tako i neke ranije investicije će se pokazati isplativim. Venera će krenuti direktno 25. juna i uspećete da ostvarite pomak u poslovima koje radite sa poslovnim partnerima, a koji su bili u zastoju proteklih nedelja.

Nezaposleni Strelčevi će imati povoljne mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima finansija, javnosti, usluga i trgovine. Ako planirate da pokrenete privatni posao, dobićete potrebnu podršku.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanovic:

Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 880 800, cijena 1.656Eur/min+PDV

Pozovi 095 880 800

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi praviće u prvoj polovini juna sekstil sa Uranom i omogućiće vam da unesete nešto novo i kvalitetno u odnos sa voljenom osobom. To će vas zbližiti. Poboljšaćete komunikaciju i vodićete prijatne razgovore o raznim zajedničkim temama. Pravićete nove planove i u vezi toga ćete se potpuno slagati i podržavati međusobno.

Merkur će 18. juna krenuti retrogradno i doneće vam pad raspoloženja, povlačenje u odnosu sa partnerom i manje razgovora. Vaši dogovori neće moći da se realizuju, a nailazićete i na česte nesporazume. Najbolje bi bilo da ovaj deo meseca iskoristite za rešavanje onoga što vam najviše pravi smetnja u emotivnoj vezi i gde se ne razumete dobro.

Ako ste slobodni:

Osoba koju ćete upoznati posredstvom prijatelja privući će vam pažnju i zainteresovaće vas. Imaćete mnogo zajedničkih tema o kojima ćete voditi duge i inspirativne razgovore. To će trajati intenzivno do treće dekade juna, kada će odjednom doći do povlačenja druge osobe, ćutanja i prekida komunikacije ni viđanja. Nećete dobiti jasno objašnjenje zbog čega se druga osoba povukla. Nakon toga će vam se još jednom javiti do kraja meseca, a vaš odnos će ostati nedefinisan.

Nešto stariji Strelci će preko društvenih mreža upoznati osobu sa kojom će pokrenuti intenzivnu komunikaciju. U drugoj polovini juna pojaviće se osoba sa kojom ste ranije bili u vezi. Bićete neodlučni da li da obnovite vezu ili ne.

Pošaljite SMS pitanje numerologu Danici Cvetkovic:

Postavite pitanje, ukucajte ATD razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 880 800, cijena 1.656Eur/min+PDV

Pozovi 095 880 800

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

Prva dekada juna donosi vam pad imuniteta i disajne smetnje čiji uzrok može da bude alergijskog tipa. Prijalo bi vam da slobodno vreme provodite u prirodi na čistom vazduhu. Zdravlje će vam se popraviti i stabilizovati u drugoj polovini juna zahvaljujući preventivnim merama koje ćete preduzeti. Osetljivost na stres će vam biti uvećana. Više se odmarajte.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice pune proteina, kao što su pileća i ćureća prsa, riba, jaja,  mleko i mlečni proizvodi. Od povrća jedite grašak, sočivo i soju, a od voća uzimajte jabuke, maline, ananas i breskve. Povremeno možete za obrok pripremati jela sa testeninom i pirinčem. Izbegavajte hranu pečenu na ulju, alkoholna pića i gazirane sokove.

Srećni brojevi: 4, 11, 15, 18, 23
Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
27 × 12 =