Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Dragi Strelčevi,

[za_dropcap font_size=“18″ border_width=“2″ border_radius=“0″ font_color=“#e74c3c“ border_color=“#e74c3c“]J[/za_dropcap]

Mars će 3. januara ući u vaš znak i doneće vam više motivacije da se posvetite razvoju svojih upravljačkih i rukovodećih veština. Umećete da vaše kolege saradnike i podređene pokrećete na konstruktivnu akciju, ali ćete biti i sami suočeni sa većim obimom posla, zbog čega ćete morati više da budete u pokretu i rešavate više stvari, umesto da se dovoljno usredsredite na prioritetne zadatke. Sunce i Merkur će praviti sekstil sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj za ono što je neophodno da uradite kako biste uspeli da postignete predviđene rokove. Doneće vam i dobar osećaj za rukovanje novcem. Uspešno ćete obaviti nabavku potrebnih materijalnih sredstava za rad. Konjunkcija Merkura i Sunca omogućiće vam da dobijete podršku za započinjanje jednog novog projekta. Saturn će 12. januara praviti konjunkciju sa Plutonom, što će vam doneti mogućnost da investirate u jedan veliki i dugoročni projekat koji će vam doneti očekivanu zaradu. Imaćete dobitke ako se bavite berzanskim akcijama i investicionim fondovima, kao i osiguranjem ili građevinskim investicijama.


Venera će 13. januara ući u znak Riba i doneće vam mogućnost da pokrenete privatni biznis ako to imate u planu. To bi bio posao koji biste mogli da radite kod svoje kuće. Ostvarićete bolju zaradu ako se bavite knjigovodstvom, administracijom, kozmetikom ili ako ste vlasnik salona lepote. Merkur će ući u znak Vodolije 16. januara i pojačaće vaše pregovaračke i prodajne sposobnosti. Uspećete da postignete uspešne dogovore oko novih radnih zadataka i projekata. Ulazak Sunca u znak Vodolije 20. januara, doneće vam podršku od vaših nadređenih za realizaciju jedne vaše ideje. Sekstil Venere sa Jupiterom vam donosi dobitke od investicija, kao i ako se bavite kupoprodajom nekretnina.

Nezaposleni Strelčevi će dobiti novi posao gde će se od njih tražiti dobre komunikativne veštine i snalažljivost u rešavanju različitih vrsta radnih zadataka.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanovic:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

[za_dropcap font_size=“20″ width_heigh=“58″ border_width=“0″ border_radius=“60″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#4daaab“ border_color=“#ffffff“]I[/za_dropcap]maćete dobar osećaj za potrebe voljene osobe, što će vam omogućiti da unesete dosta novog i kvalitetnog u vašu emotivnu vezu. Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi praviće konjunkciju sa Suncem, Saturnom i Plutonom, što će vam doneti stabilnost u odnosima sa voljenom osobom. Umećete da se prilagodite jedno drugom i pružaćete pažnju i emocije.

Merkur će u drugoj polovini januara ući u znak Vodolije i praviće kvadrat sa Uranom, što će dovesti do iznenadnih nesuglasica. Vaš partner se neće slagati sa vašim predlozima i ponašaće se tvrdoglavo, čime će unositi napetost u vaš odnos. To će biti prolazno i već krajem meseca ćete voditi prijatne razgovore i uspećete da se dogovorite oko svega.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da sa nekim podelite vaša osećanja i da provedete lepe zajedničke trenutke u intimnoj atmosferi ali će vam nedostajati odgovarajuća osoba koja bi odgovarala vašim potrebama. Upoznaćete nekog sličnog u drugoj dekadi januara. Osvojiće vas osoba koja je praktične prirode, ambiciozna, stabilnog karaktera i čvrstih stavova. To je neko ko će umeti da oseti vaše potrebe u ljubavi i da vam odgovori na adekvatan način. Do kraja meseca ćete započeti skladnu vezu.

Nešto stariji Strelci će dobiti pažnju i naklonost od osobe koja je materijalno dobrostojeća i koja ima ozbiljne namere u ljubavi. Vama će pomalo smetati njeni konzervativni stavovi ali ćete odlučiti da probate da se emotivno zbližite.


Pošaljite SMS pitanje numerologu Danici Cvetkovic:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATD razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

[za_dropcap width_heigh=“58″ font_size=“20″ border_width=“0″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#ff6853″ border_color=“#ffffff“]P[/za_dropcap]otrebno je da nađete dovoljno vremena za psihofizičku relaksaciju. Mada ćete biti uglavnom stabilnog zdravlja tokom januara, vaša osetljivost na stresne okolnosti će biti pojačana. Zbog toga će vam trebati više odmora, kao i obavezno svakodnevno kretanje. Prijalo bi vam da idete u šetnju kad god imate više slobodnog vremena. Osetljivo vam je grlo.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži laku kuvanu hranu. Najviše će vam prijati kuvano povrće kao što je karfiol, grašak, celer, spanać, sočivo, pasulj i brokoli. Pripremajte češće jela od morske ribe sa dodatkom pirinča, maslina i feta sita. Integralne žitarice su vam dobre za doručak. Jedite puno voća. Izbegavajte brzu hranu, suhomesnate proizvode i grickalice.

Srećni brojevi: 7, 12, 16, 20, 23


Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
2 × 7 =