Pročitajte godišnji horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Dragi Strelčevi,

[za_dropcap font_size=“18″ border_width=“2″ border_radius=“0″ font_color=“#e74c3c“ border_color=“#e74c3c“]P[/za_dropcap]očetak 2019. godine donosi vam nestabilnost u realizaciji primarnih ciljeva. Nailazićete na nepovoljne okolnosti koje će vas ometati i neke rokove ćete biti primorani da prolongirate. Na polju novca izbegavajte da ulazite u rizične investicije, a bilo kakve mahinacije mogu vam naneti gubitke. Doći će do otežanog priliva sredstava na vaš račun. Veštim potezima uspećete da se izvučete iz finansijskih teškoća. Pružiće vam se mogućnosti da ostvarite napredak u kreativnom radu, oblastima zabave i prosveti. Vaši tajni planovi će vam doneti prednost nad konkurencijom. Tokom prolećnih meseci stabilizovaćete i uvećaćete finansijsko stanje. Važne poslovne obaveze ćete dovršavati na vreme. Ako ste vlasnik privatne firme imaćete uvećan obim posla. Najviše uspeha ćete imati kroz usluge, posebno servisnog tipa. Biće neophodno da se uskladite sa jednim poslovnim partnerom jer ćete nailaziti na oprečne stavove. Ovo će dovesti do zastoja u zajedničkom poslu i kašnjenja planiranih rokova. Kompromis i manji ustupci će u ovom slučaju biti najbolje rešenje.


Sredina godine, posebno juni mesec doneće vam previranja na polju platnog prometa što će umanjiti vaše finansijske mogućnosti i poremetiti vaše planove. Moglo bi da dođe do raskida ponekih partnerstava, saradnje i prekida zajedničkih projekata, a to bi vam nanelo gubitke. Od početka avgusta do sredine septembra imaćete najuspešniji period u godini. Uspećete da se reorganizujete i prilagodite aktuelnim okolnostima. Pružiće vam se mogućnost da ostvarite napredak u karijeri, a na polju novca vas očekuju uvećani dobici i stabilno stanje, koje će ostati tako do kraja godine. Obavićete dogovore i pripreme oko novih važnih projekata gde će vaš autoritet i radne sposobnosti doći do punog izražaja.

Nezaposleni Strelčevi će dobiti šansu za posao povezan sa oblastima finansija, kao što je rad u banci ili računovodstvu. Povoljni periodi za zaposlenje su im mart, april, avgust i septembar.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

[za_dropcap font_size=“20″ width_heigh=“58″ border_width=“0″ border_radius=“60″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#4daaab“ border_color=“#ffffff“]G[/za_dropcap]odinu ćete započeti poboljšanom komunikacijom sa partnerom. Dogovaraćete se oko zajedničkih ciljeva i aktivnosti i pri tome ćete se dobro zabavljati, uz smeh i šalu. Manje nesuglasice nastaće oko uređenja zakedničkog doma i u vezi porodičnih odnosa. Od sredine aprila vas očekuje više zabave, izlazaka i zadovoljstva u društvu voljene osobe.

Tokom maja ćete trebati da se prilagođavate potrebama svog partnera, a oko zbog različitih stavova oko nekih pitanja biće vam potreban kompromis. U drugoj polovini godine otići ćete na jedno zajedničko putovanje, ostvariti važan zajednički cilj i poboljšati društveni život. Od novembra ćete imati više vremena za intimne trenutke. Vaša veza biće stabilna.

Ako ste slobodni:

Prvi kvartal godine proći će vam u avanturama koje će biti površne ali dovoljno uzbudljive da bi zadovoljile vašu potrebu za raznovrsnim iskustvima u ljubavi i jakim strastima. U drugoj polovini maja upoznaćete osobu koja će privući vašu pažnju i interesovanje ali koja neće obraćati mnogo pažnje na vas. Bićete primorani da prikažete sve vaše kvalitete. Prava ljubav doći će vam tokom septembra. Biće to osoba lepe spoljašnjosti, kulturna, obrazovana i komunikativna.

Nešto stariji Strelci će ući početkom godine u površnu i prolaznu vezu kojom neće biti zadovoljni. Kako će poželeti da se skrase, izaći će iz te veze i upoznati sredinom leta osobu koja će odgovarati njihovim potrebama. Ljubav će biti obostrana.Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

[za_dropcap width_heigh=“58″ font_size=“20″ border_width=“0″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#ff6853″ border_color=“#ffffff“]Z[/za_dropcap]dravlje će vam biti promenljivo između januara i marta. Osećaćete bolove u kostima, posebno u krstima. Izbegavajte veće napore i više se odmarajte. Tokom prolećnog i letnjeg perioda biće neophodno da više pažnje obratite zdravoj ishrani jer će vamm želudac biti osetljiv. Od septembra do kraja godine zdravlje će vam biti stabilno i bićete otporni na stres.

Ishrana koja vam je potrebna za bolje zdravlje treba da se sastoji od namirnica koje u sebi sadrže proteine i gradivne materije, a koje su lako svarljive. Kuvano i presno povrće, većinom linato i korensko možete konzumirati svakodnevno, kao i sveže i sušeno voće. Izbegavajte pečenu i masnu hranu, grickalice i slatkiše. Pojačajte unos tečnosti i vitamina.

Srećni brojevi: 4, 10, 16, 21, 25


Godišnji horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
11 − 7 =