Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Dragi Škoprioni,

[za_dropcap font_size=“18″ border_width=“2″ border_radius=“0″ font_color=“#e74c3c“ border_color=“#e74c3c“]M[/za_dropcap]erkur će na početku septembra praviti trigon sa Uranom koji se nalazi u vašem polju javnosti. Doneće vam napredak u jednom zajedničkom projektu, kao i neočekivanu priliku sa sklopite novi ugovor koji će vam u budućnosti doneti značajne prihode. Vaša popularnost u javnosti i veština rada sa klijentima će biti u usponu. Trigon Venere sa Saturnom doneće vam mogućnost značajnog napretka u poslovnim pregovorima koji su u proteklom periodu bili u zastoju. Uspeh ćete ostvariti u oblastima komunikacije, trgovine, saobraćaja i transporta i skladištenja robe. Konjunkcija Sunca i Merkura sa Marsom doneće vam početak nove saradnje koja će se odvijati na obostranu korist i kojom ćete biti zadovoljni. Od ruke će vam ići saradnja sa logističkim operaterima i dobavljačima. Tokom septembra vam se savetuje da izbegavate upuštanje u finansijske rizike. Pripazite na to kako rukujete novcem i izbegavajte nove investicije, posebno one velikog obima. Na teškoće ćete nailaziti u finansiranju kreativnih projekata, kao i ako se bavite oblastima prosvete, zabave i ugostiteljstva.


Opozicija Marsa sa Neptunom sredinom septembra dovešće do raskida saradnje sa jednim poslovnim partnerom jer ćete primetiti da je nekorektan oko raspodele zajedničke zarade i da ostvaruje korist na vašu štetu. Budite pažljivi jer se mogu razotkriti ozbiljnije finansijske mahinacije, što vam može naneti gubitke. Merkur i Venera će ući u znak Vage i doneće vam pogodnosti za pokretanje novih pregovora iza zatvorenih vrata, kao i početak realizacije jednog projekta koji ste pripremali u tajnosti, a koji će vam doneti prednost na tržištu. Nailazićete na probleme u odnosima sa saradnicima u vidu neorganizovanosti. Krajem meseca ćete imati koristi od svoje kreativnosti, što će vam doneti finansijske dobitke.

Nezaposleni Škorpioni će biti u mogućnosti da dobiju posao u oblastima javnosti, u IT i u HR sektoru. Honorarni posao vas sigurno očekuje ako ste vešti u radu sa klijentima.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanovic:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

[za_dropcap font_size=“20″ width_heigh=“58″ border_width=“0″ border_radius=“60″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#4daaab“ border_color=“#ffffff“]T[/za_dropcap]rigon Venere sa Saturnom na početku septembra uticaće pozitivno na vaš društveni život. Sa voljenom osobom ćete izlaziti na mesta koja oboje volite, kao što su restorani i na razne društvene manifestacije. Družićete se za zajedničkim prijateljima i odlazićete na vikend izlete. Izbegavajte flertove na druženjima jer vam to može doneti probleme.

Druga polovina septembra vam je povoljna za intimne trenutke udvoje. Koristićete većinu slobodnog vremena da sa voljenom osobom budete nasamo i da organizujete dinamičan provod. Umećete da ugodite voljenoj osobi jer ćete imati dobar osećaj za to što joj je potrebno. Bićete od podrške i potrudićete se da vaša veza bude skladna na svim poljima.

Ako ste slobodni:

Bićete u centru pažnje uglavnom osoba sumnjivog morala koje će vam otvoreno udvarati ili vam slati signale kako su zainteresovani za intimne odnose i zabavu. Neko će vas privući i odlučićete da isprobate da li biste mogli da imate nešto više od samo prolazne zabave i seksa. Ubrzo ćete se uveriti da sa tom osobom možete imati samo tajnu i nestabilnu vezu. U trećoj dekadi septembra upoznaćete nekog s kim postoji šansa da uđete u ozbiljnu vezu koja će vam doneti sreću.

Stariji Škorpioni će biti otvoreni na zabavu i provode. Jedna osoba će im se dopasti ali to nije neko ko je slobodan. Bez obzira na to, vaša simpatija će vam otkriti da bi želela tajnu vezu sa vama. Bićete potpuno spremni da joj ispunite želju.Pošaljite SMS pitanje astrologu Miri Marković:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATM razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 3,63Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

[za_dropcap width_heigh=“58″ font_size=“20″ border_width=“0″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#ff6853″ border_color=“#ffffff“]N[/za_dropcap]eophodno vam je da pazite na vaše zdravlje i da preduzmete preventivne mere jer ćete biti vrlo promenljivog i osetljivog zdravlja zbog opozicije Marsa sa Neptunom. Moguće su tegobe sa krvnim pritiskom, cirkulacijom, hormonima i alergijskim reakcijama. Izbegavajte stresne situacije i izbegavajte dodir sa opasnim hemikalijama.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od lako svarljive hrane koja u sebi sadrži antioksidanse. Pšenične klice, mekinje, integralne žitarice, pirinač, šargarepa, celer, sirove semenke od suncokreta i bundeve možete svakodnevno uzimati u ishrani. Kao dodatak su vam od koristi morske alge. Jedite što više svežeg voća i povrća. Izbegavajte alkoholna pića.

Srećni brojevi: 5, 11, 16, 20, 24


Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
1 × 24 =