Saturn pravi sekstil sa Neptunom. Mesec pravi trigon sa Venerom i kvadrat sa Saturnom.
Raspoloženje će vam biti pozitivnije u odnosu na prethodne dane. Bićete u mogućnosti da se više krećete, da usvajate nove metode, prihvatate nova saznanja, učite nešto novo o onome što vas zanima ili što je vaše stručno područje. Na poslu ćete imati dobar osećaj za investicije i rukovanje novcem. Ulagaćete energiju u dugoročne projekte i imaćete dobar osećaj kako da ostvarite napredak u karijeri, uspeh u onome čime se bavite i kako da uvećate vašu zaradu. vaše pozicije će biti stabilne. Više pažnje ćete obraćati na troškove i raspoređivanje prihoda i rashoda u cilju bolje ravnoteže na polju novca.        

NOVO: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Umećete da budete od podrške drugima. Vaša kreativnost će doći do boljeg izražaja, što će vam koristiti ako se bavite nečim gde se od vas traži da budete kreativni. Uspevaćete da se prilagodite okolnostima na koje budete nailazili i ljudima sa kojima budete u kontaktu. Snalazićete se u svakoj situaciji. Na emotivnom polju ćete znati kako da voljenu osobu učinite zadovoljnom vašim odnosom. Bićete u mogućnosti da značajno unapredite vašu emotivnu vezu jer ćete imati dobar osećaj za potrebe voljene osobe. U večernjim satima ćete biti umorni i osećaćete se neraspoloženo, pa je najbolje da se povučete i odmarate.
NOVO: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
12 ⁄ 12 =