Merkur pravi trigon sa Plutonom. Mesec pravi kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Venerom. Venera postaje stacionarna pred retrogradno kretanje.
Puni ste snage i motivacije, što možete da iskoristite da isprobate neke nove tehnike i metode u svom poslu ili u načinu na koji obavljate određene aktivnosti. Osećaete potrebu da se takmičite i imaćete povoljne šanse za očekivane rezultate. U ostvarenju planova ostvarićete značajan napredak. Vaš um će biti izoštren i umećete da prodirete duboko u suštinu onoga čime se budete zanimali. Efikasno ćete nalaziti prava rešenja tamo gde su potrebna.     

NOVO: Mjesečni horoskop za maj 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Vaš osećaj za detalje i preciznost biće pojačan. Na emotivnom polju ćete biti skloni povlačenju u sebe, a sa voljenom osobom nećete moći da se uskladite, što će vam stvarati smetnje i bićete skloni da jedno na drugo prebacujete odgovornost na trenutno negativno stanje. Najviše pazite na tajne i na ono što ste pokušali da prećutite ili sakrijete, jer neke stvari lako mogu da izađu na videlo i da dovedu do nepoželjnih situacija u vašim odnosima.

NOVO: Mjesečni horoskop za maj 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
40 ⁄ 20 =