Mesec pravi trigon sa Merkurom, kvadrat sa Venerom i sekstil sa Uranom.
Vreme je povoljno za dogovore, za sastanke i za realizaciju planova koji zahtevaju timski rad. Vaši sagovornici će spremno odgovarati na vaše predloge i biće voljni da vas podrže. Lako ćete sklapati povoljne dogovore, što će vam olakšati poslovni deo dana. Budite pažljivi u vezi dogovora vezanih za finansije i raspodelu profita, jer će tu biti suprotstavljenih stavova i nezadovoljnih sagovornika. U odnosima sa drugima nailazićete na hladnoću i neljubaznost. U odnosima sa voljenom osobom nezadovoljstvo će biti naglašeno.                    

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Kasnije tokom popodneva ćete imati ideju kako da prevaziđete nesklad koji ćete osećati u odnosima. Posvetićete vreme razradi vaših ideja u poslu, a u odnos sa voljenom osobom ćete uneti nešto novo i pokrenućete partnera da vam se pridruži u zajedničkim aktivnostima koje će vam oboma prijati i uneti svežinu u vašu emotivnu vezu. Ako niste u emotivnoj vezi, popodne ćete provesti u druženju sa bliskim prijateljima.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
16 × 12 =