Danas nema planetarnih aspekata na nebu. Mesec je u drugoj četvrti i prolazi kroz znak Strelca.Iskoristite ovaj dan da ostvarite napredak u aktuelnim i započetim radnim zadacima i projektima. Nećete imati prepreke i smetnje i moći ćete da svaku situaciju na koju naiđete iskoristite na pravi način i u svoju korist. Bićete optimistički raspoloženi, umećete da održavate dobre poslovne odnose, a snalazićete se dobro i kada je novac u pitanju što vam može doneti manje dobitke.          

NOVO: Mjesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Na polju ljubavi ćete preuzeti više inicijative i bićete raspoloženi za zajedničke aktivnosti sa partnerom, za više zabave, kretanja i razgovora. Potrebno vam je više dinamike da biste se dobro osećali. Izađite na mesto gde oboje volite da idete i provedite više slobodnog vremena zajedno.
NOVO: Mjesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
18 ⁄ 18 =