Mesec pravi kvadrat sa Jupiterom i ulazi u znak Ovna. Sunce pravi sekstil sa Saturnom i trigon sa Neptunom.
Ovaj dan vam je pogodan da se pozabavite važnim projektima na duži rok, koji zahtevaju dosta zalaganja i strpljenja. Umećete da svemu pristupate sa jakim samopouzdanjemi stabilnošću, što će vam pomoći da okolnosti i ljude na koje budete nailazili postavite na svoje mesto. Učvrstićete svoje pozicije i autoritet. Vaše ambicije će biti pojačane, što vam omogućuje da se probijete na neku bolju poziciju. Umećete da sklapate dobre i korisne dogovore i sa sagovornicima ćete lako rešavati i komplikovanija pitanja.       

NOVO: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Oslonite se na svoju intuiciju jer će biti pojačana i umećete da dobro procenite kako da se postavite u kojoj situaciji kako biste došli do ostvarenja cilja. Naći ćete način da se opustite i da zauzmete adekvatan stav u situacijama u kojima se nađete. U vačernjim satima ćete moći da se opustite uz voljenu osobu i članove porodice i da uživate u zajedničkom razgovoru i zabavi. Voljenoj osobi ćete pružati iskrene emocije i osećaćete da vam uzvraća što će vas ispuniti zadovoljstvom. Pokazaćete više vedrine i optimizma, pa ćete tako uneti dobro raspoloženje u vaše bliske odnose.
NOVO: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
27 − 4 =