Mesec pravi sekstil sa Plutonom, kvadrat sa Marsom, sekstil sa Jupiterom, ulazi u znak Strelca i pravi sekstil sa Saturnom.
Počećete da temeljnije organizujete vaše svakodnevne aktivnosti. Vaš način razmišljanja će biti sistematičan. Nećete žuriti i prvo ćete proveravati sve neophodne činjenice pre nego što donesete bilo koji zaključak i odluku. U komunikaciji ćete biti sadržajni i nećete se rasipati na nevažne stvari. Imaćete dobar osećaj za rukovanje novcem i bićete optimistični i vedro raspoloženi. Umećete da se prilagođavate ljudima koje srećete i okolnostima na koje budete nailazili.    

NOVO: Mjesečni horoskop za maj 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Sa više motivacije i energije ćete se prihvatati planiranih obaveza. Na polju ljubavi ćete biti puni nežnosti prema voljenoj osobi i nastojaćete da preuzimate incijativu najvećim delom, što će vašem partneru prijati. Provešćete lepe zajedničke trenutke.

NOVO: Mjesečni horoskop za maj 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
18 + 7 =