Mesec pravi konjunkciju sa Marsom i ulazi u znak Raka. Merkur pravi konjunkciju sa Uranom. Mesec pravi sesktil sa Uranom i Merkurom.Nastupaćete ljubazno u odnosima sa drugima i bićete vedri, raspoloženi, komunikativni. Osećaćete potrebu da se više krećete. Takođe ćete imati i pojačanu motivaciju da ostvarujete planirane ciljeve, pri čemu ćete ulagati svoju energiju više nego obično i direktno ćete se suočavati sa preprekama. To vam donosi i pojačanu napetost. Pripazite da ne izazovete nekakav konflikt ili nesporazum.        

NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

U popodnevnim satima postaćete direktniji i zahtevniji u odnosima, posebno kada se radi o bliskim, emotivnim i porodičnim odnosima. To vam može pomoći da ubrzate rešavanje onoga što vam je u proteklom periodu pravilo smetnje. Imaćete i priliv novih ideja od kojih bar jedna može da se uspešno realizuje i donese vam očekivani rezulatat, uspeh, dobit ili korist.
NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
30 − 22 =