Mesec pravi sekstil sa Suncem, trigon sa Jupiterom, kvadrat sa Venerom i ulazi u znak Device.Bićete usmereni na ostvarenje jedne ideje koja vam deluje ostvariva i oko koje imate osećaj da se vredi potruditi. U svrhu njenog ostvarenja ćete biti u pokretu, ulagaćete sav potreban trud i dodatne napore, kako biste što pre pokrenuli sprovođenje te ideje u delo. Nećete imati vremena da pravite detaljne planove nego ćete se više orijentisati tako što ćete ugrabiti šansu koja vam se pruža, a detalje ćete usput formirati. Ovo vam je ujedno i povoljna šansa za ostvarenje novih dobitaka, što će povoljno uticati na vaše finansije. Vaše aktivnosti će doprineti učvršćivanju vaših pozicija. Imate dobru osnovu da pokrenete projekat dugoročnog tipa.                       

NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Na emotivnom polju je poželjno da razgovarate sa voljenom osobom o svemu što vam je u datom trenutku važno i da se dogovarate kako ćete provoditi zajedničko vreme. Bićete skloni romantičnim trenutcima ali je važno da budete pažljivi kasnije u večernjim satima jer ćete oko nekih situacija da dođete u nesklad.
NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
29 × 3 =