Merkur pravi kvadrat sa Marsom. Mesec ulazi u znak Riba.
Budite pažljivi u akcijama i komunikaciji, kao i u saobraćaju. Bićete skloni da brzate i možete da se u nekim momentima ponašate ishitreno i nepromišljeno. To može dovoditi do nesuglasica, konfliktnih situacija, teških razgovora, svađa i prepirki, kao i do nezgoda u saobraćaju. Izbegavajte brzopleto donošenje odluka. Bićete skloni da drugima upadate u reč, da budete svadljivi i skloni prepirkama. Kako nećete umeti da se lako kontrolišete ako vas neko isprovocira, lako možete da uletite u svađu.                   

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
U odnosima sa voljenom osobom izbegavajte oštre i uvredljive reči jer ćete bez razmišljanja da ih izgovorite kada ste napeti. To bi moglo da dovede do zahlađenja i udaljavanja između vas i vašeg partnera. U večernjim satima će vas na emotivnom polju pratiti sreća. Voljenoj osobi ćete pružati pažnju, iskrene emocije i nastojaćete da vašu emotivnu vezu poboljšate i načinite skladnijom, što će vašem partneru prijati. Provešćete zajedničke trenutke pune sreće i radosti. Vaše emocije će biti tople i stabilne.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
40 ⁄ 20 =