Merkur kreće retrogradno. Mesec ulazi u znak Vage i pravi sekstil sa Marsom i Merkurom. Venera pravi sekstil sa Uranom. Mesec pravi kvadrat sa Venerom.Dešavaće vam se da budete nejasni u komunikaciji, da ulazite u nesporazume sa drugima, da dođe do zbrke u saobraćaju, pa budite oprezni prilikom vožnje, čak i ako nekuda idete peške. Koliko god vaš optimizam bio pojačan, neke stvari nećete moći jasno da sagledate i imaćete osećaj da bolje nego ostali vidite šta je realno i šta je najbolje da učinite. Bićete preterano sigurni u sebe, a upravo to je ono što vas lako može navesti na pogrešan put, pa da donesete pogrešnu odluku. Na emotivnom polju vas očekuju prijatna iznenađenja. Imaćete plodne ideje kako da vašu emotivnu vezu poboljšate i šta je potrebno da uradite kako biste uneli neke novine i potrebnu svežinu.   

NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Razmislite šta je to što vam nedostaje u odnosima, posebno da voljenom osobom i bliskim ljudima. šta je to što niste probali u vašoj emotivnoj vezi, a smatrate da bi dovelo do željenog poboljšanja i pozitivne reakcije od strane vašeg partnera i učinite to. Usmerite se na razgovore sa partnerom o zajedničkim interesovanjima.
NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
24 ⁄ 6 =