Mesec pravi konjunkciju sa Neptunom, sekstil sa Saturnom, kvadrat sa Jupiterom i sekstil sa Plutonom.
Vaša moć prilagođavanja će biti pojačana. Umećete da se snađete u različitim situacijama, a u odnosima sa drugima ćete naći način da se uskladite sa svima, pa čak i sa komplikovanijim osobama. Uspeh vas očekuje u svemu gde je potrebno da pokažete prodornost, dobru koncentraciju i sposobnost rešavanja problema i prevazilaženja prepreka. Imaćete priliv sveže energije, što će vas činiti pozitivno motivisanim.      

NOVO: Mjesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Sa optimizmom ćete se upuštati u suočavanje sa izazovima, kako na poslu, tako i u drugim životnim oblastima. Budite jedino paživi u rukovanju finansijama jer ćete biti skloni da potrošite više i da se nađete u minusu zbog toga. Sa voljenom osobom ćete uživati u zajedničkim trenucima. Vaša pokretačka energija će rpijati vašem partneru. Pokazivaćete inicijativu i bićete strastveni.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
30 − 12 =