Merkur izlazi iz senke i završava retrogradni ciklus. Mesec pravi trigon sa Suncem i kvadrat sa Saturnom i Plutonom.
Bićete motivisani da se potrudite oko onoga što vam je danas prioritetno i neodložno. Imaćete dovoljno snage i motivacije. Oslonite se na svoje stručno znaje i autoritet. Umećete da sagledate šta vam je važno i na šta da usmerite svoju pažnju. Tokom popodnevnih sati bićete podložni padu energije, promenljivom raspoloženju i malodušnosti. Ometaće vas razne brige kojima ćete pridavati više značaja nego što zaslužuju.                         

NOVO: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Najbolje što možete učiniti je da se bolje organizujete i rasporedite svoje vreme tako što ćete praviti češće i kraće pauze. Potrebno vam je da pijete više vode jer će vam to dati snagu da se izborite sa opterećujućim osećanjima. U bliskim odnosima i u ljubavi bićete delimično zatvoreni i povučeni. To možete prevazići kroz zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom.
NOVO: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
29 − 3 =