Mesec pravi opoziciju sa Uranom. Sunce pravi trigon sa Jupiterom. Mesec pravi kvadrat sa Venerom i Suncem, ulazi u drugu četvrt i pravi sekstil sa Saturnom.Osećaćete se osetljivo i emocije će vas na neki način pritiskati. Mada vam neće biti sasvim jasan razlog vaše osetljivosti, to bi moglo da izaziva lak san, nesanicu ili teške snove. Zbog toga bi vam prijalo da danas uzimate samo lakšu hranu i više tečnosti. Prema drugima ćete biti velikodušni, spremni da pružite podršku i pomoć. Umećete da rukujete novcem što će vam doneti dobitke, čak i šansu za veći dobitak. Investicije će vam biti uspešne. Povoljno je vreme da se pozabavite većim i dugoročnim poslovnim projektima, kao i onome što zahteva duže vreme i veća ulaganja. Ovaj dan vam je povoljan za javne odnose i nastupe, rešavanje prasvnih stvari i sklapanje novih ugovora i partnerstava.         

NOVO: Mjesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Pratiće vas srećne okolnosti, što će vam omogućiti da postignete napredak koji će prevazići vaša očekivanja. Sebe ćete uspeti da prikažete u najboljem svetlu, a dobro ćete se pokazati u svemu gde je važan čvrst stav i samopouzdanje. Imaćete više razumevanja za druge, posebno za voljenu osobu i članove porodice. Ako ste slobodni, bićete u prilici da uđete u novu emotivnu vezu ili započnete jednu avanturu koja će biti slobodnog tipa. Iskoristite priliku da voljenoj osobi ispunite jedno obećanje koje ste joj dali, izađete zajedno u provod ili joj poklonite nešto lepo.
NOVO: Mjesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
20 − 1 =