Mesec pravi kvadrat sa Marsom i Suncem. Merkur pravi kvadrat sa Jupiterom. Mesec pravi konjunkciju sa Jupiterom i kvadrat sa Merkurom, Neptunom i Venerom. Sunce pravi trigon sa Saturnom.


U obavljaju svakodnevnih aktivnosti ćete nailaziti na velike gužve i nećete uspevati da se dovoljno usmerite na važne stvari. Ometaće vas emotivna uznemirenost. Više nego obično će vašu pažnju odvlačiti razli ljudi koji će vas opterećivati sopstvenim problemima i oduzimaće vam vreme zahtevima koji neće biti primereni situaciji. To će vas činiti i nervoznim, pa ćete mnogo vreme i reči utrošiti na objašnjavanje nečega što nije na vama da objašnjavate ali neće biti nikog drugog ko bi mogao da bilo šta u datim situacijama pomogne ili obavi, tako da će sve biti na vama. Nesporazuma će biti na svakom koraku. Budite pažljivi u rukovanju novcem i izbegavajte veće i nepotrebne troškove.                          

NOVO: Mjesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Takođe budite obazrivi u lokalnom saobraćaju kao i ako idete na duža i daleka putovanja. Bićete skloni nezgodama. Poboljšanje vas očekuje u kasnijim popodnevnim satima. Uspeh možete postići u ostvarivanju važnih, velikih i dugoročnih ciljeva. Osećaćete pojačanu želju za promenom unutar svog životnog prostora. Neophodno je da se bolje organizujete. Na emotivnom polju ćete se odlično razumeti sa voljenom osobom i razmatraćete kako da ostvarite nove zajedničke ciljeve. Pokazivaćete više pažnje, saosećanja i razumevanja prema voljenoj osobi, čime će uneti više harmonije u svoju emotivnu vezu. Imćete potrebu da se zabavite svojim hobijem, a pojačaće vam se i kreativnost.


NOVO: Mjesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
30 ⁄ 6 =