Mesec pravi sekstil sa Neptunom i konjunkciju sa Plutonom.
Oslonite se na intuiciju i bavite se nečim kreativnim. Imaćete pojačanu inspiraciju. Možete i da se opustite i uživate u nečem što vam prija, kao što su aktivnosti koje volite da upražnjavate u slobodno vreme. To može biti gledanje omiljenih filmova, bavljenje fotografijom, psihofizička relaksacija u prirodi i slično. Sa voljenom osobom ćete imati skladne odnose i uživaćete u zajedničkim intimnim trenucima.  

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Budite spremni na promenljiva raspoloženja. U jednom trenutku ćete osećati prazninu i emotivnu neispuinjenost, nezadovoljstvo, a u narednom motivaciju da se pokrenete na akciju i priliv pojačane strasti ali i životne energije. Nakon toga sledi period uznemirenosti za koju nećete znati odakle potiče i iz kog razloga, uz potrebu da se povučete u sebe.
NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
38 ⁄ 19 =