Mesec pravi kvadrat sa Plutonom, trigon sa Marsom, kvadrat sa Jupiterom, ulazi u znak Škorpiona, pravi kvadrat sa Saturnom i opoziciju sa Uranom.
Osećaćete napetost i teskobu u većem delu dana. Budite pažljivi u odnosima sa drugima. Emotivno nezadovoljstvo će vas pritiskati na više polja. Nećete biti zadovoljni situacijom na poslu, u kući u odnosima sa bliskim osobama, u emotivnoj vezi. Može vas i trenutna finansijska situacija pritiskati. To je sve prolazno i postoji mogućnost rešenja ali danas nije pravo vreme da bilo šta započinjete u tom pravcu.      

NOVO: Mjesečni horoskop za maj 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Potrebno je da svoje napore usmerite na ono što možete da pozavršavate, na nešto što ste odugovlačili prethodnih dana, kao i na rutinske aktivnosti. U večernjim satima ćete biti nezadovoljni nekim stvarima u odnosu sa voljenom osobom ali će to biti prolazno i kratkotrajno neraspoloženje.
NOVO: Mjesečni horoskop za maj 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
5 × 14 =