Mesec pravi kvadrat sa Neptunom. Sunce pravi kvadrat sa Marsom. Mesec ulazi u znak Jarca.
Odnosi sa drugima mogu da budu zategnuti, posebno sa osobom sa kojom ste u emotivnoj vezi. Osećanja poput naglašenih strasti koja izazivaju posesivnost, ljubomoru i druga negativna ili uznemirujuća osećanja remetiće odnos između vas i voljene osobe. Ovaj dan vam nije pogodan za ulazak u novu emotivnu vezu. Počećete da razrađujete svoje planove i ideje ali ćete imati utisak da niste odmakli od početka i da se ništa značajno ne dešava tokom prepodneva.                       

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Tokom popodnevnih sati će se pojačati vaša emocionalna osetljivost i pokazivaćete više brige i pažnje prema voljenoj osobi, članovima porodice, deci i osobama koje su vam bliske. Pri tome ćete se osećati u isto vreme emocionalno uznemireno, napeto i bićete preosetljivi i povredljivi, što će izazivati nagle reakcije koje mogu da dovedu do svađa i sukoba. Nećete se slagati sa osobama od autoriteta i pokušavaćete da drugima nametnete svoju volju, pri čemu ćete nailaziti na njihov snažan otpor, što će dodatno komplikovati vaše odnose. Ovo može da se pokaže kao težak dan u tom pogledu.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
25 + 16 =