Mesec pravi trigon sa Neptunom, opoziciju sa Saturnom i Plutonom, sekstil sa Venerom i ulazi u znak Lava.Ovaj dan može biti naporan za vas. Osećaćete napetost i u odnosima sa drugima, kako na poslu, tako i kod kuće, vladaće nestabilna atmosfera. Trpećete pritiske koje ćete ili sebi nametati ili će vam ih drugi ljudi nametati. To može biti pritisak od strane nadređenih na poslu da budete brži i efikasniji u obavljanju radnih zadataka. Zbog toga se posvetite samo rutinskim aktivnostima i pokušajte da se bolje organizujete. Potrebno vam je i više odmora, posebno kraćih pauza tokom bilo koje vrste rada i aktivnosti. U popodnevnim satima će početi da se budi vaš optimizam i sa novom motivacijom ćete započeti sa ostvarivanjem onoga što ste planirali za danas.                       

NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Slobodno vreme možete da iskoristite za sport i rekreaciju. Potrebno vam je da se više krećete, što je i za zdravlje važno. Na emotivnom polju ćete upražnjavati zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom u kojima ćete oboje uživati i koje će dprineti održavanju kvaliteta vaše emotivne veze.
NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
24 ⁄ 12 =