Mesec pravi kvadrat sa Plutonom, trigon sa Jupiterom, ulazi u znak Bika i pravi konjunkciju sa Uranom.Bićete promenljivog raspoloženja, što će vam se događati naglo, najčešće zbog naizgled beznačajnih sitnica. Potrebno vam je više kretanja i aktivnosti, ali vam je neophodna i psihofizička relaksacija. Ako ste planirali da bilo šta novo započinjete, odložite to za naredni dan. Popodne vam je pogodno za odmor i razonodu sa prijateljima i članovima porodice. Na emotivnom polju vas očekujesklad u drugom delu dana. 

NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Imaćete dovoljno osećanja za potrebe voljene osobe i pružaćete iskreno svoju ljubav i podršku. Budite pažljivi u komunikaciji jer bi tu lako moglo da dođe do nesporazuma. Neke vaše predloge vaš partner neće prihvatiti jer će mu delovati nezanimljivo, što vama može zasmetati.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
16 + 25 =