Mesec pravi konjunkciju sa Suncem, ulazi u fazu Mladog Meseca i u prvu četvrt. Mesec pravi sekstil sa Neptunom, trigon sa Saturnom i Plutonom. Mars pravi opoziciju sa Jupiterom.Ovaj dan vam je povoljan za planiranja i pripreme za nešto što želite da pokrenete narednih dana, a radi se o vašim ličnim potrebama i planovima. Bićete uznemireni, napeti, rasejani, konfuzni i skloni naglim i nekontrolisanim reakcijama, ulascima u konflikte i nailazićete na teškoće u realizaciji planiranih ciljeva. Pritiskaće vas teške emocije, brige, moguće i strahovi.      

NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

S druge strane, vaš način razmišljanja će biti sitematičan, stabilan, što će vam pomoći da izađete na kraj sa emotivnom haotičnošću koju ćete osećati. Umećete da racionalno sebi predočite šta vam se dešava i koji bi mogli biti razumni razlozi vaše uznemirenosti, pa ćete preduzeti nešto da ne bude većih posledica. U odnosima sa drugima, posebno u ljubavi, moguće su prevare, zavist i razne druge negativne pojave.
NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
2 + 29 =