Mesec pravi trigon sa Uranom, opoziciju sa Suncem i biće pomračen u Jarcu, nakon čega pravi sekstil sa Neptunom.
Osećaćete se pomalo zabrinuto jer će vas uzmeniravati promenljiva osećanja. To će biti prolazno. Na emotivnom polju vas očekuju prijatna iznenađenja. Imaćete plodne ideje kako da vašu emotivnu vezu poboljšate i šta je potrebno da uradite kako biste uneli neke novine i potrebnu svežinu. Razmislite šta je to što vam nedostaje u odnosima, posebno da voljenom osobom i bliskim ljudima. šta je to što niste probali u vašoj emotivnoj vezi, a smatrate da bi dovelo do željenog poboljšanja i pozitivne reakcije od strane vašeg partnera i učinite to. Usmerite se na razgovore sa partnerom o zajedničkim interesovanjima.                

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Budite pažljivi tokom većeg dela dana jer ćete osećati jak emotivni naboj koji će delovatzi kao da vam nešto nedostaje i kao da vas nešto emotivnvo pritiska ali ne možete da prepoznate jasno to osećanje i emociju. To bi moglo da na vas deluje iscrpljujuće. Preporučuje vavm se da se odmarate i uzimate više tečnosti. U protivnom biste mogli osećati pojačanu napetost, pa možete naglo reagovati na bilo šta što vam u datom momentu ne prija..

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
22 + 23 =