Mars ulazi u znak Vage. Mesec pravi sekstil sa Venerom, ulazi u znak Jarca, pravi kvadrat sa Marsom i sekstil sa Merkurom.
Osećaćete se umorno, pritisnuti brigama, što će vam donositi malodušnost. To će vas usporavati u obavljanju planiranih aktivnosti. Uz to ćete biti u raskoraku između svojih emocija i racionalnog dela, pa ćete jedno osećati, a sasvim suprotno će vam govoriti vaš razum. Zbog toga ćete biti neodlučni i nesigurni. Nećete moći da se organizujete, pa vam zbog toga ovaj dan nije pogodan za bilo kakve dogovore i planiranja. Sagovornicima ćete delovati nejasno, a i vi sami nećete biti načisto kako da protumačite ono što vam neko drugi predlaže.

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Važne stvari i dogovore odložite za naredni dan. U odnosima sa voljenom osobom i na polju ljubavi uopšte ćete uživati u zajedničkim aktivnostima oko kojih ćete se oboje lako dogovoriti. Biće vam lako da se međusobno uskladite i da unesete više radosti, smeha, dinamike u vaš odnos i da jedno drugome pružate iskrene emocije na obostrano zadovoljstvo.
NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
24 − 23 =