Mesec pravi trigon sa Neptunom, sekstil sa Plutonom i Jupiterom, ulazi u znak Strelca i pravi sekstil sa Saturnom.
Intuicija će vam biti pojačana. Imaćete dobar osćeja kako da izvodite akcije, bez obzira šta budete radili i čime se bavite. Nalazićete način da sve obavite uspešno i da pri tome u sve to unesete i svoje kreativne sposobnosti i uživate. Spojićete ugodno sa korisnim i na poslu i u privatnom životu. Bićete prilagodljivi u odnosu na sve što vam se bude dešavalo i za vas neće danas biti nerešivih i bezizlaznih situacija. Ako se i pojavi nekakav problem, što je malo verovatno, uspećete lako da ga rešite i da izvučete dobit za sebe. Bićete većim delom dana dobro raspoloženi i spremni da uložite neophodan napor u smeru dugoročnih ciljeva.                     

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Preuzećete više odgovornosti. Ukoliko imate finansijske obaveze koje kasne ili se odugovlače, bićete u mogućnosti da bar deo toga rešite danas. Imaćete dobar osećaj za novac, transakcije, kao i za ozbiljan i odgovoran pristup raznim drugim obavezama. Držite se sigurnih i proverenih načina za ostvarivanje ciljeva. Na polju ljubavi tokom većeg dela dana vam se otvara mogućnost za razgovore o novim zajedničkim temama i planovima, što će i vas i vašeg partnera oraspoložiti. U odnosima sa voljenom osobom ćete postići ravnotežu koja vam je oboma potrebna i vaša veza će funkcionisati skladno, pa ćete se osećati ispunjeno.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
23 × 25 =