Mesec pravi konjunkciju sa Suncem i ulazi u fazu Mladog meseca..
Osećaćete prolaznu napetost i sklonost ka promeni raspoloženja. Nakon toga će se vaša energija pojačati i vaša ličnost i lični potencijali će doći do pojačanog izražaja. Ovo vam je pogodan dan za pripreme za nešto novo, što biste već za dan-dva mogli da započnete da provodite u delo i da pokrenete. Imaćete korisne ideje šta biste mogli da započnete i šta možete da promenite u svom životu, šta je to što možete da učvrstite i stabilizujete.    

NOVO: Mjesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Nalazićete načine da sebe izbacite u prvi plan i vaši lični kvaliteti će biti primećeni. Bićete kreativni, pa se možete baviti svojim hobijem, a bićete raspoloženi i za zabavu koju ćete sami inicirati. Dan vam je pogodan i za bavljenje sportom i fizičkom rekreacijom. U vaš emotivni odnos unećete osveženje.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
22 − 13 =