Mesec pravi opoziciju sa Marsom i kvadrat sa Uranom. Venera ulazi u znak Blizanaca. Mesec pravi trigon sa Suncem.
U odnosima sa drugima, sa prijateljima, voljenom osobom i članovima porodice, počećete da pokazujete više vedrine, pozitivnih misli, inicijative za unepređenje odnosa i delovaćete optimistično. S druge strane, bićete pomalo ishitreni, osećaćete pojačanu nervnu napetost i nemir, pa vam se može dogoditi da povlačite poteze bez dovoljno dobre procene, što vam može doneti teškoće i izazivati prolazne vebalne konflikte u odnosima sa drugima. 

NOVO: Mjesečni horoskop za april 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Budite posebno pažljivi u saobraćaju i izbegavajte da jurite i žurite jer biste mogli da izaovete neku nezgodu. Biće vam teško da pronađete balans između optimizma, vedrine i sklonosti da sve radite ubrzano. Važna vam je otvorena komunikacija i da sve radite na osnovu jasno utvrđenih dogovora. tako ćete izbeći nesklad u organizaciji obavljanja planiranog i u odnosima sa drugima.
NOVO: Mjesečni horoskop za april 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
24 − 4 =