Mesec pravi trigon sa Plutonom i Jupiterom, ulazi u znak Vage, pravi trigon sa Saturnom i kvadrat sa Merkurom.
Provedite dan u kreativnim aktivnostima ili u zabavi sa voljenom osobom ili nekim ko vam je drag. Bićete većim delom dana dobro raspoloženi i spremni da pružite iskrene i tople emocije onima koje volite. To će pozitivno uticati na vaše odnose, a posebno na vaš odnos sa partnerom. Imaćete dobar osećaj za finansije i možete seb častiti nekom kupovinom. Umećete da se prilagodite drugima kao i situacijama na koje možete da nailazite tokom dana.                 

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
U mogućnosti ste da ovaj dan ispunite privatnim aktivnostima koje će vam na dugoročnom nivou doneti više zadovoljstva i ličnog ispunjenja. U popodnevnim satima bi vam prijao odmor i relaksacija. U večernjim satima može doći do nesklada između vaših osećanja i načina razmišljanja kao i do nesporazuma u bliskim odnosima, što je kratkotrajno i prolazno.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
30 ⁄ 10 =