Merkur pravi opoziciju sa Jupiterom. Mesec ulazi u znak Bika i pravi konjunkciju sa Uranom. Venera pravi trigon sa Saturnom.Osećaćete napetost i uznemirenost. Imaćete osećaj kako vam mnogo toga u vašem okruženju smeta, a najviše će vam smetati razne sitnice, nešto na šta obično ne obraćate pažnju. Nećete uspevati da se prilagodite drugim ljudima niti okolnostima, pa je važno da izbegavate konfliktne situacije. Budite pažljivi u rukovanju novcem jer ćete biti skloni da potrošite preko limita koji ste sebi odredili. Na polju posla potrebno je da se usmerite na one ciljeve koji su vam sada prioritetni i gde imate mogućnost da ostvarite napredak. Najviše ćete uspeha postići u razvoju dugoročnih radnih obaveza i projekata, zatim onih koji su povezani sa dizajnom, arhitekturom, lepotom.                      

NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

U odnosima sa voljenom osobom bićete u mogućnosti da vašu vezu poboljšate, učvrstite i poradite na ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Potrebna vam je skladna forma odnosa, a to je moguće tako što ćete oboje svoje potrebe moći da ispunjavate bez smetnji i što ćete jedno drugom biti od podrške. Imaćete dobar osećaj kako da to postignete i bićete otvoreni i spremni na razgovore oko toga i na konkretne akcije. To će doprineti i skladnijim porodičnim odnosima. 
NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
33 ⁄ 11 =