Mesec pravi konjunkciju sa Jupiterom i trigon sa Marsom. Saturn pravi sekstil sa Neptunom. Mesec pravi konjunkciju sa Venerom i trigon sa Uranom.
Imaćete priliv velike energije i motivacije koju možete da usmerite u ostvarivanje onoga što vam je u ovom trenutku važno ili prioritetno ili u razvoj ranije započetih poslovnih ili privatnih aktivnosti. Nalazićete način da se uspešno suočavate sa izazovima i da ih nadvladavate. Bićete jasno usmereni ka cilju i osećaće se prodornost, snalažljivost i prilagodljivost u vašem pristupu planiranim aktivnostima. Ovo vam može doneti stabilnije pozicije.      

NOVO: Mesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovde dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovde.

Vi sami ćete biti smireni, dobro koncentrisani i sposobni da primenite nove i neuobičajene pristupe onome čime se bavite. Imaćete i plodne idejen koje ćete znati kako da iskoristite u pravom trenutku. Osim toga, bićete optimistički raspoloženi i umećete da rukujete finansijama, što vam može doneti i manje dobitke na tom polju. U večernjim satima vas očekuju prijatne aktivnosti sa voljenom osobom, više međusobnih osećanja i romantike.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovde dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
21 − 8 =