Saturn kreće retrogradno. Mesec pravi konjunkciju sa Neptunom, kvadrat sa Marsom, sekstil sa Saturnom i Plutonom i kvadrat sa Jupiterom.Bićete pritisnuti brigama i usporeni. Izbegavajte bavljenje važnim stvarima koje zahtevaju dobru koncentraciju i onima koje su na dugoročnom nivou, jer ćete na tim poljima nailaziti na prepreke. To će biti kratkotrajno, ali ćete u isto vreme osećati kako ne možete da mislite na više stvari odjednom i kako jedno osećate, a nešto sasvim različito mislite, pa će vam biti teško da donosite odluke. U drugom delu dana ćete biti optimistički raspoloženi i lakše ćete rešavati potencijalne prepreke i zastoje. Umećete da se snalazite sa novcem, pa su mogući i manji dobici. Imaćete bar jednu plodnu ideju kako da poboljšate priliv novca na vaš račun.   

NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

U emotivnim odnosima vas očekuje promenljiv dan. Vaš partner i vi ćete biti u isto vreme različito raspoloženi pa će vam biti malo teže da se uskladite. Zbog toga ne očekujte jedno od drugog preterane izlive emocija, posebno u večernjim satima.  

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
24 − 2 =