Venera pravi kvadrat sa Marsom. Mesec pravi trigon sa Merkurom, opoziciju sa Uranom i trigon sa Marsom. Venera pravi retrogradnu konjunkciju sa Suncem.
U emotivnim odnosima će biti naglašene strasti. Može se dogoditi da se pokrenu pitanja koja stvaraju napetost između vas i vašeg partnera, a koja se tiču vaše emotivne veze. To može dovoditi i do sukoba. Moguća je ljubomora i posesivnost ali uz malo razumevanja i razgovora, može da se reši pozitivno. Raspoloženje će vam biti promenljivo. Kretaće se od jakog samopouzdanja i potrebe za konnstruktiuvnim razgovorima i kretanjem, do pojačane napetosti i sklonosti naglim i nepromišljenim reakcijama. Ove varijacije raspoloženja i vaših osećanja će biti intenzivne ali prolazne. U drugom delu dana ćete uspeti da se stabilizujete i razrešite većinu spornih pitanja, što će vam omogućiti da vaše odnose poboljšate i postavite na čvršće osnove, a vi sami ćete tako steći više samopouzdanja.                    

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Vaši odnosi sa drugima će tako postati postojaniji, stabilniji i nalazićete zajedničke interese u poslovnoj i privatnoj saradnji. To će vam omogućiti skladnije odvijanje dnevnih aktivnosti. U odnosima sa voljenom osobom ćete u večernjim satima biti u mogućnosti da ostvarite snažnu bliskost, da ostvarite bar jedan zajednički cilj i da budete punim srcem jedno uz drugo. Bićete u mogućnosti da razrešite mnogo toga što vam je u prethodnom periodu predstavljalo teškoću, problem ili nesporazum u emotivnoj vezi. Prema voljenoj osobi ćete ispoljavati nežnost, iskreno ćete pružati svoja osećanja i umećete da pokažete koliko vam je stalo.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
23 − 15 =