Venera pravi trigon sa Uranom. Mesec pravi kvadrat sa Uranom i ulazi u znak Vodolije. Merkur pravi sekstil sa Jupiterom. Venera ulazi u znak Jarca.
Imaćete dobar osećaj za druge ljude i znaćete kako da se postavite prema kome u različitim situacijama, a da održite skladan i funkcionalan odnos. Imaćete nove ideje kako da pristupite rešavanju nečega što vam je trenutno aktuelno. Prema drugima ćete nastupati ljubazno i uslužno.    

NOVO: Mjesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Na emotivnom polju ćete biti raspoloženi da vaš odnos sa voljenom osobom poboljšate tako što ćete uneti neke nove elmente koji vam nedostaju, a što će vaš partner dočekati sa odobrenjem. Očekuju vas srećni zajednički trenuci uz voljenu osobu, a oni koji su slobodni mogu da očekuju pogodne prilike za druženje, zabavu i novo poznanstvo koje može da se pretvori u nešto više od prijateljstva. Bićete rapoloženi za popodnevno druženje sa prijateljima.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
23 × 27 =