Mesec pravi konjunkciju sa Venerom. Merkur pravi konjunkciju sa Neptunom.
Osećaćete pojačanu potrebu za akcijom u konstruktivnom smeru. Vaša motivacija i usmerenje ka cilju će biti pojačani. Iskoristite ove podsticaje da obavite ono što vam je prioritetno danas, kako na poslu tako i privatno. Bićete dobro organizovani i vešti u svemu što je važni da se obavi. Posebno u oblastima komunikacije i saobraćaja. Pogodno je vreme da svoj uticaj proširite, da budete u kontaktu sa drugima, da se dogovarate i da budete prisutni gde je važno da vas drugi vide i da na neki način sarađuju sa vama. 

NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Još uvek nije pogodno vreme da konkretno započnete nešto sasvim novo, bar kada je reč o velikim projektima. Budite pažljivi u rukovanju novcem jer ćete biti suočeni sa povećanim troškovima. Na ljubavnom polju vas očekuju dinamika, konstruktiuvni razgovori i dogovori sa voljenom osobom i zajedničke aktivnosti koje će vas oboje opustiti. Potrebno je da više poveravate voljenoj osobi ono što vam je na srcu.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
5 × 17 =