Mesec pravi sekstil sa Plutonom, konjunkciju sa Venerom i Merkurom i ulazi u znak Strelca. Merkur je stacionaran pred retrogradno kretanje.
Dobićete nove ideje i potrebu da ih razrađujete i jednu ili više njih da pokrenete, ali nemojte žuriti. Obratite pažnju na one ideje koje ste već ranije imali i kako se one uklapaju u ove što vam sada budu nailazile. Najbolje je da se posvetite razrađivanju one ideje koja vam se čini najlakšom za ostvarenje i koja već na neki način može da se uklopi u vaše aktuelne planove i aktivnosti. Isto tako, razmotrite i šta je još potrebno poboljšati u nečemu što je plan koji je još uvek u toku razrade. 

NOVO: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Imaćete kreativne ideje i bićete maštoviti ali u isto vreme i praktični. Umećete da se prilagodite ljudima i okolnostima. U večernjim satima ćete doći do vrednih uvida kako da postavite stvari u cilju nalaska rešenja koji bi vam omogućio unošenje neophodnog novog kvaliteta u vaše odnose. Partner će biti spreman da vas saluša kao i vi njega. Neka ustaljena pionašanja je potrebno da izbacite iz vape emotivne veze. Pokušajte novi način pristupa partneru.
NOVO: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
32 ⁄ 8 =