Mesec pravi sekstil sa Marsom, Neptunom i Merkurom i konjunkciju sa Saturnom.
Osećaćete pojačanu potrebu za akcijom u konstruktivnom smeru. Vaša motivacija i usmerenje ka cilju će biti pojačani. Iskoristite ove podsticaje da obavite ono što vam je prioritetno danas, kako na poslu tako i privatno. Vaš autoritet, sposobnost da pokrećete ljude i projekte, doći će do pozitivnog izražaja. Pogodno je vreme da svoj uticaj proširite, da budete u kontaktu sa drugima, da se dogovarate i da budete prisutni gde je važno da vas drugi vide i da na neki način sarađuju sa vama.                    

NOVO: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Imaćete dan ispunjen optimizmom. Umećete sa novcem i ulaganjima, mogući su dobici. Na ljubavnom polju vas očekuju strasti, dinamika, lepa dešavanja. Osmislićete zajedničke akcije sa partnerom i imaćete potrebnu dinamiku i dobar osećaj za potrebe voljene osobe. Pokazivaćete više nežnosti i vodićete prijatne razgovore. U kasnijim večernjim satima ćete se osećati umorno i pomalo opterećeno brigama, pa je važno da se povučete i odmorite.
NOVO: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
25 × 14 =