Mesec pravi sekstil sa Neptunom i konjunkciju sa Saturnom i Plutonom.
Ovaj dan vam nije pogodan za donošenje važnih odluka. Bićete promenljivog raspoloženja, pomalo i zabrinuti. Osećaćete pritisak u sebi zbog briga ili od strane starijih osoba i onih od autoriteta, posebno u vezi posla. Jedno će vam govoriti razum, a nešto sasvim drugo ćete osećati, što će vas činiti neodlučnim i nesigurnim. Nije pogodno vreme da započinjete nešto novo tokom popodneva. Od večernjih sati će vam se raspoloženje popraviti i energija vratiti.                           

NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

U odnosima sa voljenom osobom budite pažljivi, jer ćete oboje biti osetljivi. preporučuje vam se više odmora i relaksacije. Nađite slobodno vreme koje možete iskoristiti za sebe, odmor ili za zajedničke aktivnosti da voljnom osobom ili prijateljima, a koje će vas opustiti i omogućiti vam da obnovite svoju energiju

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
27 × 2 =