Mesec ulazi u znak Device i pravi sekstil sa Merkurom.
Iskoristite pre podne da obavite važne i neophodne razgovore, postignete dogovore u vezi današnjih aktivnosti i stignete na sva mesta gde ste planirali. Saobraćaj će vam se odvijati neometano i vaši sagovornici će biti dobro raspoloženi, spremni da vas saslušaju i da dodaju konstruktivne predloge u vezi teme vaših razgovora. Sa drugima ćete ulaziti u korisne razgovore i sklopićete dogovore koji će vam doneti dobitke. Bićete komunikativni i u pokretu. Imaćete nove ideje koje ćete razrađivati, a sagovornicima ćete iznositi svoje predloge i umećete da ih saslušate.                

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Umećete da postavite stvari na pravo mesto jer ćete biti usklađeni po pitanju onoga što planirate i načina kako ćete to da izvedete. Imate dobru viziju šta želite da postignete. Vaša osećanja su usklađena sa vašim mislima. Uživaćete u razgovorima o svakodnevnim i zabavnim temama sa voljenom osobom, porodicom, prijateljima i rođacima. Na polju ljubavi ćete imati prijatne razgovore, zabavu, podsticaje od strane partnera i osećaćete se srećno. Vaš partner i vi ćete jedno drugom pružati podršku u svemu.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
25 + 19 =