Mesec pravi sekstil sa Suncem i kvadrat sa Marsom.Očekuje vas prijatan dan. Bićete vedro raspoloženi i motivisani u onome čime se budete bavili. Smaostalno ćete se organizovati i lako ćete se snalaziti u različitim situacijama. Umećete da se u svemu oslonite na sebe ali i da drugima budete od pomoći i podrške ako se za tim ukaže potreba. Na poslovnom polju ćete uspeti da se istaknete i ispunićete ono što ste planirali. Vaši lični nastupi će biti pozitivno dočekani i bićete u prilici da potvrdite i poboljšate svoj autoritet i svoje pozicije.                      

NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Imaćete uspeha u svemu gde se od vas očekuje da preuzmete odgovornost i da pokažete rukovodeće sposobnosti. U emotivnim odnosima u kasnijem delu dana doći će do nezadovoljstva jer ćete biti više okrenuti sebi i isticanjem svojih vrlina i sposobnosti, nego što ćete umeti da pažnju poklonite partneru i njegovim potrebama.
NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
20 × 11 =