Mesec pravi konjunkciju sa Marsom, ulazi u znak Vage i pravi konjunkciju sa Suncem. Mlad Mesec će biti u znaku Vage i započeće svoju prvu četvrt.
U mogućnosti ste da se uskladite sa novim trendovima i da nešto što već duđe vreme koristite u poslu, u privatnom životu, što je prešlo u rutinu i naviju, iskoristite na novi način, unoseći konstruktivne izmene i dodatke. To će vam omogućiti da budete u skladu sa aktuelnim trendovima i promenama u društvenoj sredini, kao i da sami budete efikasniji u vama važnim životnim oblastima. Ponašaćete se odgovornije u odnosima sa prijateljima, što će vam omogućiti da učvrstite iskrena prijateljstva. 

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Iskoristite dan da se vidite sa prijateljima i uživate u zajedničkim aktivnostima. Na poslu ćete poboljšati saradnju, a doći će i do više uspeha u bilo kakvim grupnim projektima, posebmo u odnosima sa članovima raznih udruženja čiji ste član. Na emotivnom polju ćete imati nove ideje u vezi zajedničkih aktivnosti sa partnerom, što će uticati pozitivno na vaše zajedničke planove i na vašu vezu u celini.
NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
26 × 1 =