Mesec pravi sekstil sa Saturnom, trigon sa Neptunom i sekstil sa Plutonom.
Usmerite se na poslove od dugoročnog značaja. Imaćete dobar osećaj za finansijska ulaganja i rukovanje novcem, što vam može doneti dobitke. Bićete optimistički raspoloženi, sa manjim oscilacijama raspoloženja u većem delu dana, a kasnije ćete se osećati pomalo malodušno i bezvoljno, što neće biti preterano i neće vas remetiti u obavljanju planiranih aktivnosti.        

NOVO: Mesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovde dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovde.

Imaćete dobru koncentraciju i lako će vam biti da se bavite stvarima gde je potrebno nalaženje rešenja koja zahtevaju preciznost i prilagodljivost. Bićete komunikativni, što vam daje prostora za konstruktivne dogovore, bilo poslovne ili privatne. U večernjim satima vas na polju emocija očekuje sklad u odnosima sa voljenom osobom, prijatni razgovori i zabava.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovde dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
15 + 24 =