Neptun ulazi u senku i započinje retrogradni ciklus. Mesec pravi kvadrat sa Merkurom. Sunce pravi sekstil sa Marsom. Mesec pravi trigon sa Uranom i ulazi u znak Jarca.
Ispoljićete svoj umetnički ukus i smisao za lepo. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja. Drugi ljudi će moći da se oslone na vas u svemu gde se to pokaže neophodno. Umećete da na druge delujete podsticajno i da ih pokrećete na akciju. Takođe ćete umeti da preuzmete ulogu autoriteta tamo gde je to potrebno. Imaćete veliku energiju i motivaciju, kao i takmičarski duh, pa ćete uspeti da se izborite sa svakom preprekom na svom putu do cilja. Vaša kreativnost će biti pojačana.                

NOVO: Mjesečni horoskop za Mart 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

U odnosu sa voljenom osobom i u ljubavi ćete biti strastveni ali na pozitivan način, što će vašeg partnera pokretati i činiti ispunjenim. Umećete da preuzmete više inicijative i vašu vezu načinite dinamičnijom i uzbudljivjom. Prijaće vam romatnika u večernjim satima. Počećete da se interesujete za neke nove teme i za nove ciljeve u svom životu. To će pojačati vašu volju i pokretačku energiju. Prijaće vam da se usmerite ka nečem novom. Na taj način ćete pokrenuti i voljenu osobu da vam se pridruži, a to će imati pozitivnog uticaja na vašu emotivnu vezu.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Mart 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
17 − 11 =