Mesec pravi kvadrat sa Suncem i ulazi u zadnju četvrt, nakon čega pravi sekstil sa Venerom. Mars pravi kvadrat sa Neptunom. Mesec pravi sekstil sa Merkurom.Vaš kreativni potencijal će biti pojačan. Iskoristite to za sopstveno zadovoljstvo i pružite sebi lepe trenutke u kojima možete da uživate koristeći sopstvene potencijale. Najviše ćete imati uspeha kada je reč o odnosima sa drugima jer ćete uspeti da svoje dobro raspoloženje prenesete na voljenu osobu i da se prepustite čarima trenutka. Dobro ćete se razumeti sa voljenom osobom i drugim ljudima koji su vam bliski i u vašoj neposrednoj blizini.    

NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Ovaj dan možete provesti sa porodicom u zajedničkim aktivnostima, kao i sa voljenom osobom u prijatnim zajedničkim trenucima. Bićete komunikativni i raspoloženi za razgovore o raznim temama koje će i vas i vaše sagovornike opustiti jer nemate ništa da krijete, a vaša iskrenost i otvorenost će vam doneti samo pozitivne reakcije.  

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
24 ⁄ 4 =