Mesec pravi kvadrat sa Plutonom i sekstil sa Jupiterom. Mars pravi kvadrat sa Saturnom. Mesec ulazi u znak Škorpiona.
U odnosima sa drugima ćete se suočavati da problemima, nesporazumima, čak je moguće da dođe do svađe i poremećenih odnosa. Budite pažljivi i prema emotivnom partneru jer i na polju ljubavi može da dođe do ozbiljnijih nesporazuma i nesklada. Osećaćete se pritisnuti i teško ćete reagovati na bilo čije pritiske, bićete nagli i nepromišljeni. Osećaćete i malodušnost. U drugoj polovini dana je važno da se povučete iz situacija koje u vama prouzrokuju stres, kao i da ne ulazite u bliske kontakte da osobama koje na vas deluju stresno.  

NOVO: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Osećaćete se napeto i uznemireno i bićete skloni da burno reagujete na pritiske. Lako ćete ulaziti u konfliktne situacije. Posebno budite pažljivi u odnosima sa bliskim osobama. Ono u čemu ne možete da se složite sa drugima dovodiće do iskušenja da neke odnose prekinete ili da ih znatno pokvarite, što će kasnije teško moći da se popravi.
NOVO: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
21 − 10 =