Mesec pravi kvadrat sa Merkurom, sekstil sa Venerom, konjunkciju sa Neptunom i sekstil sa Saturnom.Usmerite se na rešavanje zadataka koji su vam prioritetni i problema na koje ste nailazili u prethodnim danima na poslovnom i privatnom polju. Imaćete dobru koordinaciju u sprovođenju planova u delo. Vaš način razmišljanja će biti u skladu sa vašim osećanjima. Bićete jasno usmereni ka cilju i osećaće se prodornost, snalažljivost i prilagodljivost u vašem pristupu planiranim aktivnostima. Ovo vam može doneti stabilnije pozicije. Vi sami ćete biti smireni, dobro koncentrisani i sposobni da primenite nove i neuobičajene pristupe onome čime se bavite.                     

NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Osećaćete optimizam i vaše raspoloženje će biti dobro. Ovaj dan vam je pogodan za sklad u odnosima sa bliskim osobama, emotivnim partnerom i članovima porodice. Bićete zainteresovani za bavljenje nečim kreativnim, imaćete dobar osećaj za potrebe drugih i možete da se opustite u zajedničkim aktivnostima sa nekim ko vam je blizak ili da se bavite svojim hobijem.
NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
26 ⁄ 13 =